Immo Bastogne

Wenst u een pand te kopen?

Wij zorgen voor alles: een wijdverspreide reclame en volledig ondersteund, zelfs als de woning niet wordt verkocht, een selectie van potentiële kopers en hen begeleiden met een hoge beschikbaarheid van bezoekers ('s avonds en week- end inbegrepen), een in alle discretie en snelle uitvoering onder de beste omstandigheden.
Het percentage (in de meeste gevallen = 3% van de omzet + BTW) wordt grotendeels gecompenseerd door de werkdruk en minder, de kosten van de reis en reclame, de winst te wijten aan het feit dat het pand zichtbaar is veel verder ...

Wenst u een pand te huren ?

Wij zorgen voor alle publiciteit en bezoeken, het maken van de lease, het blokkeren van een huurgarantie van 2 maanden op een spaarrekening, een aandoening van binnenkomst en uitgang aan te vullen met digitale foto's en gedetailleerde beschrijvingen .
De commissie: een maand huur plus BTW, ongeacht de leaseperiode.Panden in de kijker

 

U zoekt een pand

Zorg ervoor dat u contact op te nemen als u ons uw gegevens en selectiecriteria U altijd demonstreren onze goederen beschikbaar op het internet met alle nodige informatie die u al een indrukwekkend aantal te komen bezoeken elke dag onze advertenties. In staat zijn om u goederen te bieden door ze te vergelijken met andere producten gemaakt of bereiken versterkt u in uw keuze, verzeker u naar de prijs, ook voorkomen dat je onaangename verrassingen voor onze klanten zowel kopers als verkopers, zoals huurders als donor.

 

Pascal Moutschen en het team van Immo Bastogne